Нові тарифи у Київстар, Vodafone і lifecell: у кого найкращі пропозиції

Київстар, Vodafone та lifecell оновили тарифні лінійки, дехто орієнтувався на клієнтів, яких цікавлять бюджетні тарифи, а хтось оновив тарифи для середнього класу.

Які тарифи пропонує Київстар?

Київстар кардинально оновив свою лінійку за останній рік. Найбюджетніший тариф зараз це “Кохання до батьків”, у нього входить 5 ГБ мобільного інтернету та безлім в середині мережі. Потім стартує тариф “Кохання до батьків. Домашній”, який уже коштує 175 гривень, в нього входить 7 Гб і безлім в середині мережі.

Також, Київстар представив нову лінійку тарифів “LOVE UA”, яка стартує від 190 грн за тариф “Світло”. “LOVE UA Пісня” обійдеться абонентам у 250 гривень, а “LOVE UA Сила” в 300 гривень. Тарифна лінійка “LOVE UA”, замінила старі тарифні плани, які несли збитки компанії за рахунок високої інфляції. Тарифи “LOVE UA” мають 25- 30 ГБ мобільного інтернету (мегебайти не стягуються коли абонент переглядає соціальні мережі) .

 

Самий дорогий тариф у Київстар це “LOVE UA Успіх Контракт”, ціна тарифу 500 гривень. В нього входить безлімітний інтернет та дзвінки, а також 20 ГБ інтернету в роумінгу.

Vodafone і три головні тарифи

Найбюджетніший Vodafone Joice Start, ціна тарифу 180 гривень на місяць. До нього входить 15 ГБ мобільного інтернету та 800 хвилин на всі номери.

За Vodafone Joice Pro з 25 ГБ інтернету та 1200 хв на номери потрібно буде платити 250 гривень за 4 тижні.

Найдорожчий тариф Vodafone Joyce Max. Ціна тарифу – 300 гривень на місяць, в нього входить 40 Гб інтернету і 1600 хвилин на різні номери.

Таким чином компанія надає комплекс послуг, важливих для сучасної людини.

Тарифи lifecell

Оператор явно перемагає в перегонах бюджетних тарифів, найдешевший від 90 гривень за 4 тижні і отримав назву “Просто Лайф”, в тариф входить 8 ГБ мобільного інтернету та безлім на дзвінки в середині.

Якщо користувачеві не вистачає Інтернету та можливостей, то вирішити цю проблему допоможуть тарифи «Smart Life» (25 ГБ мобільного Інтернету) та “Вільний Лайф” (безліміт) , вартість яких становить 120 та 180 гривень відповідно.

Тариф для дітей – «Шкільний Лайф» за 150 гривень на місяць із 7 ГБ Інтернету та безлімітними дзвінками.

Platinum Life за 250 гривень дають абонентам абсолютно необмежений доступ до інтернету, так і для дзвінків.

Найдорожчий тариф у лінійці називається “Смарт Сім’я”, тому що нею можуть користуватися 5 номерів одночасно, тобто всі члени сім’ї можуть користуватися одним тарифом без окремої оплати. Такі пакети послуг починаються від 375 гривень на місяць і доходять до 500 гривень на місяць (вартість залежить від обсягу інтернету та кількості обраних хвилин)

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.