Київстар запустив дві нові послуги з додатковим інтернетом

В Київстарі анонсували дві нові послуги для активних користувачів інтернет. Тепер можна докупити додаткові мегабайти, якщо в базовому пакеті їх було недостатньо та отримати безкоштовні за допомогою суперсили.

З послугою «Додати Безліміт» абоненти Київстар підписки, контракту, тарифів “Всі разом” і бізнес-клієнти можуть підключити додаткові гігабайти за 150 гривень.

В послугу «Додати Безліміт» входить 50 Гб швидкісного інтернету, після їх використання швидкість впаде до 0,8 Мбіт/с. Проте ви й надалі не сплачуєте окремо за гігабайти, трафік лишається безлімітним.

Для підключення послуги потрібно набрати комбінацію *939*1#.Гроші за послугу знімається одночасно з оплатою основного тарифу, а до цього списується 5 гривень на добу і надається до 2 Гб швидкісного інтернету.

Друга послуга від «Київстар» суперсила «Вдвічі більше».
За допомогою цієї суперсили, абоненти зможуть подвоїти свої мегабайти передбаченим основним тарифом. Ціна даної послуги становить 0 гривень, тобто ця послуга повністю безкоштовна. Також абоненти отримають 100 хвилин на дзвінки на інші номери по Україні.

Додаткові гігабайти будуть надані автоматично для цього лише потрібно сплатити свій основний тариф та ввести короткий код *222# або скориставшись голосовим меню за номером 222.

Суперсила “Вдвічі більше” можна підключити з 15 липня по 31 серпня.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.