Xiaomi офіційно представила валізу MIJIA Suitcase

Компанія Xiaomi представила нову валізу під своїм суббрендом MIJIA у Китаї – MIJIA Suitcase. Валіза доступна в чотирьох форм-факторах: 20″, 24″, 26″ і 28″ і декількох нейтральних колірних рішеннях: чорний, сірий, синій, зелений.

Корпус валізи Xiaomi MIJIA Suitcase виконаний із матового удароміцного тришарового композиту Costron PC (полікорбонат), розроблений Covestro AG. Верхній шар додатково посилений захистом від подряпин. При цьому маса валізи коливається від 2.7 до 3.6 кг в залежності від розмірів. Завдяки особливому продуманому дизайну вірна частина валізи може бути використана як підставка (столик). Також на корпусі видно увігнуті горизонтальні лінії, що служать як ребер жорсткості.

Колеса виконані з м’якої TPE-гуми для плавності та безшумності ходу. Для фіксації валіз Xiaomi MIJIA Suitcase застосовується міцний замок-блискавка, доповнений кодовим TSA-замком з функцією митного огляду. Для переміщення валізи передбачено висувну телескопічну ручку з алюмінієвого сплаву, яка регулюється по висоті в чотирьох положеннях.

Відділи та кишені валізи Xiaomi MIJIA Suitcase мають зручне розташування за рахунок зонування внутрішнього простору, а тканина підкладки виконана із зносостійких поліефірних волокон із антибактеріальним ефектом.

Ціни та доступність

Валіза Xiaomi MIJIA Suitcase доступна для покупки в Китаї за ціною від ¥379 (~1900 гривень) до ¥579 (~₽2200 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.