Google «потролила» iPhone у новій рекламі Pixel 7 Pro

Компанія Google випустила серію із п’яти рекламних роликів, головними героями яких стали смартфони Pixel та iPhone. У них вони представлені як старі приятелі, які поетично міркують про своє життя — і, зрозуміло, «корпорація добра» не пропустила можливості в жартівливій формі наголосити на недоліках флагмана Apple.

Так, в одному з роликів iPhone переживає свого роду екзистенційну кризу, нарікаючи на те, що відстає від Pixel у технічному плані. Зокрема, його фотографії не такі гарні, можливості штучного інтелекту недостатньо розвинені, а люди часто говорять про те, наскільки краще виглядають знімки, зроблені на Pixel 7 Pro.

Смартфон Google, у свою чергу, всіляко намагається заспокоїти свого друга. Фінальною штрихом ролика стає розряд акумулятора айфона, після чого той вимикається і плашмя падає на землю.

Обидва пристрої говорять роботизованими голосами інтелектуальних помічників (Siri і Google Assistant) — це надає комедійному відтінку, що відбувається, через відсутність належної інтонації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.