Офіційно представлений Nubia Neo 5G: бюджетний ігровий смартфон із чіпом Unisoc

Бренд Nubia випустив новий смартфон Neo 5G, який позиціонується як недороге ігрове рішення у яскравому дизайні. У компанії перерахували характеристики новинки та розповіли, що разом із релізом відкривають серію подібних ігрових моделей.

Nubia Neo 5G зовні нагадує пристрої лінійки Red Magic. Втім, апарат не отримав RGB-підсвічування та активного охолодження, а лише запозичив у флагманів оригінальний дизайн задньої панелі та, можливо, софтверні ігрові рішення (виробник не повідомляє про програмну начинку смартфона).

Гаджет отримав IPS-дисплей діагоналлю 6,6 дюйма з роздільною здатністю 2408×1080 пікселів (співвідношення сторін 20:9) та частотою оновлення 120 Гц. У краплеподібному вирізі вгорі по центру матриці розташувалася 8-мегапіксельна фронталка. До складу тильного модуля камери увійшли головний сенсор на 50 Мп та датчик глибини різкості (2 Мп).

За продуктивність новинки відповідає процесор Unisoc T820 (близько 500 000 балів у AnTuTu) з інтегрованим GPU Mali-G57. Об’єм оперативної пам’яті Nubia Neo 5G складає 8 ГБ, накопичувача UFS 3.1 – 256 ГБ. Акумулятор ємністю 4500 мАг підтримує технологію швидкого заряджання потужністю 22,5 Вт. За заявою виробника, для відведення тепла від АКБ під час запуску ігор із підключеним блоком живлення використовується спеціальна система охолодження.

Доповнюють список характеристик 5G-модем та чіп NFC. Смартфон уже надійшов у продаж у Таїланді за ціною $201, про його вихід на ринки інших країн інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.