Шахраї викрадають кошти з карток ПриватБанку: звідки у них вся інформація

ПриватБанк відповідає, як шахраї дізнаються SVV-коди та терміни дії картки, щоб красти гроші. Одна з клієнток ПриватБанку поскаржилася, що нещодавно шахраям вдалося зняти 3 000 гривень з її картки. При цьому вона зазначила, що при здійсненні платежу зловмиснику не потрібно використовувати SMS або повідомлення від Приват24 для підтвердження транзакції. Такі ситуації говорять про те, що безпека коштів клієнта під питанням.

Такий відгук лишила клієнтка на сайті Мінфіну

«Чому немає підтвердження від «Приват24» чи смс, навіть якщо шахраям вдається незаконно отримати код CVV2? Коли я оплачую онлайн, таке підтвердження завжди спливає, а цього разу кошти просто списали без ніякого підтвердження.

Чому служба безпеки банку не вживає заходів, щодо таких ситуації? Це недбалість і непрофесіоналізм банку», – написала дівчина

У ПриватБанку прокоментували даний інцидент.

«Шахраї можуть отримати SVV-код і термін дії картки багатьма способами ,наприклад, за допомогою камер спостереження та недобросовісних охоронців на касах магазинів, ненадійних веб-сайтів тощо. Є високі шанси оскаржити дану транзакцію і повернути гроші », – йдеться в повідомленні банку.

В ПриватБанк розгляд такої справи може зайняти від 45 до 120 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.