Графічні планшети XPPen обвалилися в ціні більше чим вдвічі

Відомий у світі дизайнерів виробник графічних планшетів XPPen приєднався до великого розпродажу на AliExpress, присвяченому початку літа. Протягом найближчого тижня техніку бренду можна придбати за зниженими цінами зі знижками до 76%.

 

Artist Pro 14(Gen 2) оснащується 14-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full HD, можливістю відображення 99% колірного простору sRGB і покриттям антивідблиску, що не збирає відбитки. Дисплей позбавлений повітряного прошарку, що підвищує якість картинки та знижує затримку при малюванні. Для останнього передбачений фірмовий стілус підтримує 16384 рівнів натискання.

Планшет має вбудовану підставку та поставляється разом з бездротовим контролером X-Remote Control, що забезпечує швидкий доступ до різних функцій під час малювання. У комплект поставки також входять футляр для зберігання стілус, 9 запасних наконечників, рукавичка для малювання, адаптери живлення під різні розетки та набір кабелів з різними роз’ємами для підключення до різних пристроїв. Заявлено підтримку Windows, macOS, Linux, ChromeOS та Android, а також всіх популярних графічних додатків.

Deco mini7 – більш доступна та компактна модель. Вона не має повноцінного дисплея, а розмір робочої області становить 178 х 111 мм. Заявлено можливість розпізнавання 8192 рівнів натискань, а комплектний стілус не потребує заряджання. Планшет оснащений вісьмома кнопками з можливістю призначити на них різні дії.

Дану модель можна використовувати з комп’ютерами та смартфонами під керуванням Windows, MacOS, Linux, ChromeOS та Android. Підтримуються Photoshop, Illustrator, Gimp, Krita, Blender 3D та інші графічні редактори.

З 12 по 18 техніка XPPen буде доступна зі знижкою до 76%.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.