У Дії з’явилися нові можливості для українців

В державному порталі «Дія» знову зʼявились послуги, які точно стануть в нагоді українцям. Перш за все, в застосунку зʼявився страховий поліс. Його перевага в тому, що ви можете надати даний документ при зупинці правоохоронними органами.

Тепер водії зможуть замінити свої водійські посвідчення. Тобто, замовити обмін можна онлайн, а забрати готовий документ у найближчому сервісному центрі. Варто зазначити, що водії також можуть відмовитись від пластикових прав та отримати е-посвідчення. Платити за бланк у такому випадку не потрібно. Послуга стане в нагоді тим водіям, які будуть змінювати свої тимчасові права, водіям, які втратили документ, змінили прізвище або просто більше не хочуть користуватись пластиковим документом.

Крім того, в додатку тепер доступна функція скасування шерингу автомобіля та видалення належного. Належним користувачем є особа, яка користується автомобілем законно, який йому не належить. Наприклад, штрафи будуть надходити належному користувачу. На один транспортний засіб можна призначити лише одного належного користувача.

Спочатку даною послугою можна було скористатися в електронному кабінеті водія, але лише потім вона з’явилася у державному порталі. Тепер у вас є змога скасувати належного користувача. Під час призначення належного користувача через додаток “Дія” необхідно обов’язково вказати час користування ТЗ. Обидва користувачі повинні це підтвердити.

В «Дії» також зʼявилось Електронне свідоцтво про реєстрацію, яке ж повним аналогом паперового документу. Його можна використовувати під час зупинки поліції. Щоб отримати додаткову інформацію, можна перейти до меню електронного свідоцтва. Крім того, документ доступний англійською мовою та має міжнародне кодування.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.