Київстар кардинально змінить одразу 6 популярних тарифів

Мобільний оператор «Київстар» попереджає своїх абонентів про важливі зміни. Річ у тім, що оператор кардинально змінить умови 6 популярних тарифів. Вже з 1 червня абоненти LOVE UA відчують зміни, адже тепер тарифи матимуть лише потрібні та актуальні послуги.

Тепер абонентам контрактної форми будуть представлені три нових тарифи: LOVE UA Світло. Контракт, LOVE UA Пісня. Контракт LOVE UA Сила. Договір. Бізнес-абоненти також будуть обирати серед трьох нових пропозицій: LOVE UA Світло. Бизнес, LOVE UA Пісня. Бизнес, LOVE UA Сила. Бізнес. Тарифи ВАШ Комфорт та ВАШ Безлім отримають іншу назву, а абоненти зможуть використовувати додаткові 50 хвилин для дзвінків на інші мережі, ще 40 ГБ для інтернету без обмеження швидкості та оновлені умови послуги «Роумінг як вдома», а ВАШ Безлім стане LOVE UA Успіх.Контракт та отримає оновлені умови послуги «Роумінг як вдома».

Варто зауважити, що деякі тарифи з 1 червня стануть для абонентів недоступними: ТП LOVE UA. Контракт, Ваш вибір, Ваш Оптимум, LOVE UA. Бізнес. Якщо абонентів Київстару цікавлять нові тарифи, то рекомендується приєднати їх до 31 травня або 4 червня. З 1 червня частина контрактних абонентів, які використовують пропозиції з невигідним обсягом послуг, отримають пропозицію перейти на новіші та збалансовані тарифи з додатковою можливістю підключення потрібних обсягів послуг за допомогою Суперсил.

Абоненти, які користуються даними тарифними планами зможуть отримати додаткові хвилини для дзвінків до інших мереж. Їх зможуть отримати певна кількість контрактних абонентів, які користуються послугами Smart Регіон, Простий, Київстар 4G Extra+, Київстар 4G Ultra, Smart Premium з незмінними умовами понад 2 роки. Умови також будуть змінні для абонентів, які користуються тарифами «Київстар Назавжди» та «Ваш Регіон». Оператор попередить своїх клієнтів за 7 днів до змін.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.