ПриватБанк почне знімати гроші з українців з 1 червня

«ПриватБанк» повідомив своїм клієнтам про те, що почне знімати кошти з початку червня. Річ у тім, що банк вирішив підвищити вартість деяких тарифних пакетів для фізичних осіб-підприємців (ФОП) та підприємств.

Підвищення торкнеться наступних пакетів послуг:

  • “Бізнес Старт”;
  • “Базовий”;
  • “Бізнес комфорт”;
  • “Бізнес ПРО”;
  • тариф для групи ФОП. За

Наприклад, ціна тарифу «Бізнес старт» тепер коштуватиме 150 гривень для підприємців та 225 гривень для юридичних осіб. Комісія за платежі в інших банках становитиме 5 гривень та додатково 10 гривень у разі суми платежу від 100 тисяч гривень. Розмір стандартної комісії за обмін валюти становитиме 0,2% від суми угоди.

Комісія у тарифі «Базовий» становитиме 10 гривень та додатково ще 10 гривень при сумі платежу від 100 тисяч гривень та більше. Стосовно стандартної комісії, то вона складе 0,3% від суми угоди.

Комісія в тарифах для груп приватних підприємців буде 5 гривень та додатково 10 гривень, якщо суми платежу від 100 тисяч гривень та більше. У тарифі “Бізнес Комфорт” комісія за платежі до інших банків (у тому числі регулярних) складе 3 гривні. Також додатково 10 гривень за сумою платежу 100 тисяч гривень і більше. Стандартна комісія за валютообмін становитиме 0,15% від суми угоди. Оплата за платежі в інші банки (у тому числі регулярні) в тарифі Тариф “Бізнес PRO” дорівнюватиме 1 гривень і додатково 10 гривень у разі платежу від 100 тисяч гривень та більше. Стандартна комісія за валютообмін становитиме 0,1% від суми угоди.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.