Стала відома ціна Xiaomi 13 Ultra в Україні

Представлений ще в квітні Xiaomi 13 Ultra готується до виходу на світовий ринок – в мережі вже з’явилися його параметри, ціна і доступні незабаром на світовому ринку варіанти кольорів корпусу.

Xiaomi 13 Ultra коштуватиме 1499 євро за версію 12/512 ГБ. Доступні забарвлення корпусу включають чорний і зелений кольори, а це означає, що моделі з обмеженої серії в жовтому, помаранчевому і синьому кольорах на ринку Європи не з’являться.

Щодо характеристик нагадаємо, що Xiaomi 13 Ultra отримав 6,73-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю QHD+, частотою оновлення 120 Гц та піковою яскравістю 2600 ниток. Основою смартфона став чіп Snapdragon 8 Gen2 з максимальними 16 ГБ ОЗУ та 1 ТБ флеш-пам’яті. Також пристрій оснащений унікальною системою камери, до складу якої увійшов основний дюймовий датчик на 50 Мп за допомогою змінної діафрагми в діапазоні від f/1.9 до f/4.0, доповнений надширококутним сенсором і парою телеоб’єктивів з тією ж роздільною здатністю. Для селфі передбачена 32-мегапіксельна фронталка. Серед іншого є акумулятор на 5000 мАч з підтримкою провідної зарядки потужністю 90 Вт і бездротової на 50 Вт, а ОС представлена Android 13 з оболонкою MIUI 14.

Варто зазначити, що поки що компанія не назвала офіційну дату виходу смартфона.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.