Xiaomi випустила енергоефективний кондиціонер із функцій самоочищення

Асортименти домашньої техніки Xiaomi поповнився новою моделлю розумного кондиціонера Mijia Air Conditioner 2HP. Окрім інтелектуального керування та очищення повітря, важливою особливістю пристрою став надзвичайно високий рівень енергоефективності.

 

Для Xiaomi Mijia Air Conditioner 2HP заявлено номінальну потужність охолодження 5000 Вт та номінальну потужність обігріву 6700 Вт, що дозволяє використовувати його в приміщеннях площею від 20 до 30 квадратних метрів. У кондиціонері застосовується ряд технологій, такі як повне перетворення частоти постійного струму і ветроколесо великого діаметру, що забезпечує високу продуктивність та подачу великого об’єму повітря. За запевненнями компанії, річний коефіцієнт продуктивності цієї моделі становить 4,69, що дозволяє заощаджувати приблизно 380 кіловат-годин електроенергії протягом року.

Кондиціонер обладнаний повітроводом розробки Xiaomi та високоефективним електронним розширювальним клапаном. У внутрішньому блоці використовується система високотемпературного самоочищення, що дозволяє видаляти забруднення та бактерії. Керувати всіма функціями кондиціонера можна через мобільний додаток: вмикати та вимикати його, виставляти потрібну температуру та режим роботи.

Роздрібна ціна Xiaomi Mijia Air Conditioner 2HP складає приблизно 450 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.