Новий «вбивця флагманів» POCO F5 Pro поступив у продаж

Відбулася презентація флагманського смартфона бренду POCO – F5 Pro. Це не тільки найпродуктивніший апарат в лінійці компанії, але і першовідкривач за багатьма параметрами, на зразок роздільної здатності екрана або об’єму пам’яті. Розповідаємо про головні фішки «гарячої» новинки.

POCO F5 Pro став першим смартфоном бренду з роздільною здатністю екрану WQHD+ (3200х1440). Це забезпечує більш точну картинку в порівнянні з моделями з роздільною здатністю Full HD+. Крім того, дисплей підтримує частоту оновлення 120 Гц і максимальну яскравість до 1400 нит, що гарантує відмінну видимість у будь-яких умовах.

За продуктивність відповідає торішній флагманський процесор Snapdragon 8+ Gen 1, який без проблем справляється з будь-якими доступними іграми на максимальних налаштуваннях графіки. Крім того, у смартфоні 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та, вперше в серії, до 512 ГБ вбудованого сховища. За автономність відповідає ємний акумулятор на 5160 мАг, що заповнює 100% за 50 хвилин завдяки підтримці швидкого заряджання потужністю 67 Вт. Також апарат підтримує 30-ватну бездротову зарядку.

Смартфон оснастили 64-мегапіксельною камерою з оптичною стабілізацією зображення для плавної зйомки. Він підтримує запис відео з роздільною здатністю до 8K і в спеціальному режимі може зробити 50 знімків за лічені секунди, щоб потім можна було вибрати найкращий кадр. Це особливо корисно для зйомки об’єктів, що швидко рухаються, на кшталт блискавок, дітей, спортивних заходів і т.д.

Серед інших особливостей новинки варто згадати наявність стереодинаміків за допомогою об’ємного звучання Dolby Atmos, підтримку безконтактної оплати покупок через NFC та можливість керування побутовою технікою за допомогою ІЧ-порту.

Новинку вже можна замовити за ціною 16700 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.