Як заощадити на мобільному зв’язку Київстар, Vodafone і lifecell: ефективні способи

Останнім часом абоненти простежили, що мобільні оператори продовжують піднімати ціни на свої послуги. Проте, експерти зв’язку поділились з українцями інформацію про те, як можна заощадити кошти. В першу чергу вам рекомендовано обрати той тарифний план, послуги якого ви будете користувати. Наприклад, який сенс вам доплачувати за послуги, якими ви не користуєтесь. Крім того, провайдери та оператори часто надають своїм абонентам знижки, які також допоможуть заощадити.

Досить зручно використовувати різні месенджери, такі як Viber, WhatsApp, Telegram та інші. Саме за допомогою цих мобільних застосунків ви зможете безкоштовно спілкуватись за допомогою інтернету. Це стане в нагоді тим абонентам, які перебувають за кордоном. Звичайно, що експерти також радять за можливості користуватися Wi-Fi, а мобільний інтернет вимикати, коли ви не користуєтесь ним. Якщо ж такої можливості немає, то в тримайтесь від завантаження великих файлів та перегляду відео. Експерти також радять вимкнути автоматичне оновлення застосунків.

“Використання пакетів послуг дозволяє контролювати витрати на мобільний зв’язок, тому що абоненти платять за певний обсяг послуг, який може бути використаний протягом місяця”, – наголошується в повідомленні. Отже, варто обирати той тариф, які підходить під ваші потреби.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.