Xiaomi випустила два «дальнобійні» електроскутери зі смарт-функціями

Бренд Ninebot представив два нові скутери з електродвигуном. Моделі Q80C і F90M мають приємну дальністю ходу на одному заряді і пропонують кілька розумних функцій. Крім того, новинки оснащені «автомобільною» системою TCS, яка запобігає пробуксуванню на старті або під час руху.

Ninebot F90M отримав ємний акумулятор із заявленою автономністю до 90 км пробігу на одному заряді. Для збільшення запасу ходу передбачено режим енергозбереження. При його активації відключаються системи, що не беруть участі в русі — наприклад, функція трекінгу, що використовує дані GPS і GSM-модуля.


Серед інших функцій виробник відзначає можливість екстреного виклику аварійних служб, повідомлення про несправності в мобільному додатку, протиугінну систему, можливість швидко передати цифровий ключ від скутера на інший смартфон, трекінг поїздки, а також доступ до Siri та віджетів на панелі приладів. Більшість цих опцій надається за передплатою за $10 на рік.

Електроскутер отримав два задніх амортизатори з п’ятирівневою системою регулювання – вони налаштовуються автоматично залежно від ваги водія та манери їзди. Також передбачені дискові передні гальма та протибуксувальна система (TCS). Новинка наводиться в рух безщітковим двигуном власної розробки Ninebot.

Модель Ninebot Q80C виконаний у класичному дизайні та пропонує запас ходу в 115 км з максимальною швидкістю 45 км/год. Він не володіє розумними функціями, як F90M, але підтримує використання смартфона в якості електронного ключа, а також оснащений протиугінною та протибуксувальною системами.

Контролювати швидкість можна за допомогою триступеневої “коробки передач” з обмеженням до 25, 32 та 45 км/год відповідно. До того ж скутер оснащений антибактеріальними ручками та позиціонується як зручний транспортний засіб для жінок завдяки легкості в керуванні.

Обидві новинки вже надійшли у продаж у Китаї. Ninebot F90M коштує $725, а модель Q80C виробник оцінив у $551.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.