Смартфон Xiaomi 13 Ultra проти Xiaomi 13 Pro: у чому різниця

Флагманська серія Xiaomi 13 представлена кількома моделями. Серед них – топові Xiaomi 13 Ultra і Xiaomi 13 Pro. Обидва смартфони мають висококласні характеристики, включаючи камери. Однак чи варто переплачувати за Xiaomi 13 Ultra або більш дешевий Xiaomi 13 Pro здатний задовольнити усі ваші потреби? Давайте розумітися.

Xiaomi 13 Ultra має змінну апертуру
У той час як і Xiaomi 13 Pro, і Xiaomi 13 Ultra оснащуються висококласними камерами на чолі з 1-дюймовим датчиком Sony IMX989, Ultra-версія має перевагу перед побратимом у вигляді об’єктиву зі змінною фокусною відстанню, що зазвичай зустрічається тільки в традиційних дзеркальних камерах . У поєднанні з великим 1-дюймовим сенсором, це виводить портретну зйомку та зйомку в умовах слабкого освітлення на новий рівень.

Xiaomi 13 Ultra має найкращі можливості масштабування
Крім того, що у Xiaomi 13 Ultra краще основна камера, ніж у Pro-версії, топова модель флагмана також забезпечує кращі можливості масштабування при фото- та відеозйомці. Так, Xiaomi 13 Pro оснащений одним з найкращих на ринку телеоб’єктивів з 3,5-кратним оптичним збільшенням, але у Ultra-версії він також доповнений 50-мегапіксельним модулем із «супертелеоб’єктивом» із 5-кратним оптичним збільшенням.

Xiaomi 13 Ultra підтримує новий режим глибокого сну
На окрему увагу заслуговує новий режим глибокого сну у Xiaomi 13 Ultra, який, за словами виробника, автоматично активується, коли заряд акумулятора Xiaomi 13 Ultra падає до 1%. Стверджується, що завдяки цьому режиму смартфон може протриматися від 1% до повного заряджання в режимі очікування до 60 хвилин. Крім того, 1% заряду вистачить, щоб зробити телефонний дзвінок тривалістю до 12 хвилин.

Xiaomi 13 Ultra менше “збирає” відбитки пальців
Також Xiaomi 13 Ultra менше «збирає» сліди від пальців завдяки тому, що його задня панель покрита приємним на дотик антибактеріальним силіконовим матеріалом з імітацією шкіри. Завдяки такому незвичайному оздобленню смартфон зручно лежить в руці і не норовить вислизнути з рук, чого не можна сказати про Xiaomi 13 Pro з керамічною задньою кришкою, яка буквально як магніт притягує до себе забруднення, особливо в чорному кольорі.

Xiaomi 13 Pro має швидшу зарядку
У той же час Xiaomi 13 Pro має свої переваги. У першу чергу, це більш висока швидкість зарядки – 125 Вт у Xiaomi 13 Pro проти 90 Вт у Xiaomi 13 Ultra. Тому якщо вам важлива швидкість зарядки, то краще зупинити свій вибір на Xiaomi 13 Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.