Від бюджетника до преміуму: кращі Android-смартфони для покупки в 2023 році

Android є найпопулярнішою платформою для смартфонів у світі. Якщо ви не прикуті до iPhone , це очевидний (і єдиний) вибір. Асортимент телефонів Android величезний. Це означає, що ви обов’язково знайдете те, що вам ідеально підійде – якщо ви знаєте, що шукаєте.
Ось наш посібник із купівлі телефону Android із порадами щодо вибору ідеального телефону для вас і наш вибір найкращих смартфонів Android, які може запропонувати ринок.

Google Pixel 7: найкращий Android-смартфон.
Ціна : 620 євро.

Pixel 7 (і 7 Pro), чудова демонстрація платформи, не поступається більшості флагманів інших компаній, але за значно нижчою ціною. Що справді виділяє Pixel 7 цього року, це його подвійні камери, які просто кращі у своєму класі.
Незалежно від того, що ви фотографуєте та незалежно від умов освітлення, зображення та відео на Pixel 7 є абсолютно першокласними та найкращими, які ви можете купити прямо зараз. Термін служби батареї також є серйозним кроком у порівнянні з минулорічним Pixel 6 завдяки вдосконаленням чіпсета Google Tensor G2 другого покоління. І оскільки така низька ціна є ще однією частиною привабливості Pixel 7, немає причин витрачати більше.

Xiaomi Redmi Note 11: найкращий бюджетний телефон Android
Ціна: 170 євро

Xiaomi Redmi Note 11 має вражаюче співвідношення ціни та якості. Досягаючи такого ж рівня продуктивності, як телефони вдвічі дорожчі, Redmi Note 11 не економить на функціях. Більш потужний, ніж більшість інших, Redmi Note 11 стає найкращим у фотографуванні завдяки 50-мегапіксельній камері, а дисплей Full HD 90 Гц також є величезним бонусом.
Якщо грошей не вистачає, а ви шукаєте якісний смартфон, який значно перевищує свою вагу, тоді Xiaomi Redmi Note 11 стане розумним вибором.

Samsung Galaxy S23 Ultra: найкращий флагман Android
Ціна: від 1260 євро

Samsung Galaxy S23 Ultra оснащений 6,8-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, покращена продуктивність та витривалість завдяки новому процесору Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.
Як і слід було очікувати від нового, блискучого Samsung, камери вражають. Модуль був дещо перероблений і тепер смартфон має основну 200-мегапіксельну камеру разом із 12-мегапіксельною надширококутною та парою телеоб’єктивів (10x і 3,5x) на задній панелі, а також 12-мегапіксельною камерою для селфі на передній панелі.
Ціна висока, але ви отримуєте величезну гаму емоції за такі гроші з Galaxy S23 Ultra. Якщо ваші кишені достатньо глибокі, це найкращий флагман Android.

Oppo Find X5 Pro: просто приголомшливий флагман
Ціна: 200 євро

Це не найдешевший смартфон, це зрозуміло, але якщо у вас є кошти, ви отримаєте один із найкращих смартфонів на ринку зі звичайним набором високоякісних функцій.

Дзеркальний дизайн Oppo Find X5 Pro справді вражає, а його великий 6,7-дюймовий екран із роздільною здатністю 1440 пікселів принесе власнику круті емоції. Пропозиція з трьома камерами також є першокласною. Oppo Find X5 Pro — чудовий вибір, якщо вам потрібні найновіші та найкращі технології, але вам не подобаються Samsung чи iPhone.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.