Червоний Хрест попередив українців про грошові виплати

Протягом війни багато громадян отримали допомогу від державних та міжнародних організацій. Проте, навіть у такі скрутні часи з’являються нечесні шахраї, які бажають набити свої кишені на чужому горі. Благодійна організація Червоного Хреста попередила українців про випадки шахрайства.

В Червоному Хресті України повідомили, що в мережі поширюють фейк про виплату, якої насправді немає. В шахрайських повідомленнях йдеться, що організація здійснює виплати у 7000 грн від Червоного Хреста України та ООН та міжнародну допомогу громадянам України до 300 000 грн. Але будьте пильними, адже це ще одна шахрайська схема.

“Всю інформацію про грошові виплати ми розміщуємо на наших офіційних каналах, наприклад, на сайті redcross.org.ua. Будьте уважними та не передавайте персональні дані, номери банківських карток шахраям, не переходьте за сумнівними посиланнями та не переказуйте гроші шахраям. У разі виявлення фейкової інформації повідомте нас, надіславши посилання фейкового джерела та лист на нашу пошту – sos@redcross.org.ua”, – зазначили у благодійній організації.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.