Офіційно представлений телевізор Xiaomi Mi Master 86

Разом із флагманським смартфоном Xiaomi 13 Ultra відбулася презентація нового телевізора сімейства Master. Серед його ключових особливостей – високі яскравість та частота оновлення, багатоканальний звук та технології для геймерів.

ТБ оснащується великим 86-дюймовим 4K-екраном, виконаним за технологією Mini-LED на базі квантових крапок. Дана матриця має 1800 зон локального затемнення, що дозволяє досягти практично ідеально чорного кольору з яскравістю всього 0,0001 ніт, при цьому пікова яскравість досягає 2000 ніт. Також заявлено можливість відображення 99,5% колірного спектру BT.709, 99% DCI-P3 та 94,5% Adobe RGB. Ця модель підійде не тільки для перегляду фільмів та серіалів, але і для ігор. У телевізорі є порт HDMI 2.1 та підтримка технології AMD FreeSync Premium Pro, а частота оновлення екрана досягає 144 Гц.

Аудіосистема телевізора представлена дев’ятьма динаміками загальною потужністю 70 Вт, що забезпечують 3.1-канальний звук. Заявлено підтримку Dolby Visio та Dolby Atmos, а також сертифікацію IMAX.

Xiaomi Mi Master 86 QD Mini-LED надійде у продаж 21 квітня і коштуватиме близько 2328 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.