Офіційно представлено Xiaomi Band 8: нова конструкція та підтримка ігор

Ще однією новинкою від Xiaomi стало восьме покоління фірмового фітнес-трекера. Smart Band 8 отримав повністю перероблену систему кріплення ремінця та нові способи його носіння. З цікавого також варто відзначити підтримку ігор та AOD.

Xiaomi Smart Band 8 оснащується таким самим екраном, як і в попередній моделі. Це 1,62-дюймова AMOLED-матриця із щільністю пікселів 326 на дюйм та яскравістю до 600 ніт. Заявлено частоту оновлення 60 Гц та підтримку Always on Display.

Трекер підтримує понад 150 спортивних режимів, відстеження частоти серцевих скорочень, вимірювання рівня кисню в крові, моніторинг якості сну та інші стандартні фітнес-функції, на кшталт підрахунку пройдених кроків, спалених калорій тощо.

Заявлений час автономної роботи становить 16 днів, а повна зарядка відбувається за годину.


Якщо у всіх попередніх поколіннях трекер був капсулою, яка вставлялася в гумовий ремінець, то в Xiaomi Smart Band 8 ремінці кріпляться так само, як у більшості розумних годинників. Тому тепер у продажу буде велика різноманітність ремінців, що відрізняються матеріалами та формою. Крім того, з’явилася можливість носити трекер у вигляді кулона на шиї та взутті за допомогою спеціального кріплення. За словами компанії, у такому режимі додатково вимірюється довжина кроку та сила удару ноги об землю.

Звичайний Xiaomi Smart Band 8 буде продаватися в Китаї за ціною $36, а версія NFC обійдеться в $44.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.