Представлені нові телевізори Huawei Smart Screen S3 Pro: ціна і характеристики

Компанія Huawei представила сьогодні лінійку телевізорів Smart Screen S3 Pro. У її складі дві моделі з екранами діагоналлю 65 та 75 дюймів. Ціни, відповідно, 875 та 1165 доларів. Пізніше вийде і 86-дюймова модель, але її вартість поки що не названа.

Huawei Smart Screen S3 Pro отримали панелі з роздільною здатністю 4К та кадровою частотою 120 Гц, проте в іграх частота може підвищуватися до 240 Гц. Забезпечується охоплення 92% колірного простору DCI-P3.

В основі апаратної платформи лежить SoC з чотирма ядрами Arm Cortex-A73, обсяги оперативної та флеш-пам’яті становлять, відповідно, 4 та 64 ГБ. Портів HDMI 2.1 – відразу три.

Телевізори Huawei Smart Screen S3 Pro отримали звукову підсистему з 4 динаміками: двома широкосмуговими та двома низькочастотними. Є і веб-камера, яка кріпиться згори і дозволяє передавати відео Full HD. Камеру можна використовувати для ігор або для занять фітнесом перед ТБ, за її допомогою телевізор може контролювати поставу дитини та відстань її до телевізора. Перелік параметрів доповнює адаптер Wi-Fi 6.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.