Карткові перекази Приватбанку можуть обернутися штрафом у 34 000 гривень

В мережі з’являються ще більше описів випадків, де українські банки почали блокувати картки клієнтів. Більше того, громаляни отримували штрафи у 34000 грн. В результаті за такі перекази з картки на карту можуть навіть заблокувати ваш рахунок.

Кожна фінансова установа має співробітника, який проводить фінансовий моніторинг. Отже, якщо ви отримуєте кошти з різних банків, до прикладу, за продаж речей в мережі інтернет, то ваш рахунок буде заблоковано. Банк може запросити інформацію  звідки вам постійно надходять такі кошти. Якщо ви не є ФОП і торгуєте незаконно, то співробітник банку передасть ваші дані та інформацію до органів контролю, де на вас вже чекатиме штраф.

Якщо є рішення суду, яке ініційоване податковою службою, то у фінансової установи зможуть запросити звіт про надходження ваших коштів. Тобто якщо українець, який не є підприємцем, просто сплатить послуги на карту ФОП, такий переказ не несе жодних наслідків. Якщо фізособа нишком торгує товарами, не будучи підприємцем, можуть бути проблеми.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.