Клієнтам ПриватБанку і monobank загрожують штрафи до 34000 гривень за перекази грошей

Зараз все більше клієнтів почали скаржитись на те, що українські банк  почали блокувати їх рахунки. Крім того, були  випадки, де українці почали отримувати штрафи у 34000 грн. Крім того, за такі перекази з картки на карту можуть навіть заблокувати ваш рахунок.

Кожна фінансова установа має співробітника, який проводить фінансовий моніторинг. Отже, якщо ви отримуєте кошти з різних банків, до прикладу, за продаж речей в мережі інтернет, то ваш рахунок буде заблоковано. Банк може запросити інформацію  звідки вам постійно надходять такі кошти. Якщо ви не є ФОП і торгуєте незаконно, то співробітник банку передасть ваші дані та інформацію до органів контролю, де на вас вже чекатиме штраф.

Якщо є рішення суду, яке ініційоване податковою службою, то у фінансової установи зможуть запросити звіт про надходження ваших коштів. Тобто якщо українець, який не є підприємцем, просто сплатить послуги на карту ФОП, такий переказ не несе жодних наслідків. Якщо фізособа нишком торгує товарами, не будучи підприємцем, можуть бути проблеми.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.