Офіційно представлено Xiaomi Mijia Giant Power Saving 2: потужний кондиціонер із функцією обігріву

Компанія Xiaomi поповнила асортимент електроніки Mijia, представивши новий кондиціонер Giant Power Saving 2. Новинка здатна охолоджувати та нагрівати повітря в приміщенні площею до 30 квадратних метрів, і примітна високим класом енергоефективності, що зменшує рахунки за електрику.

За заявою виробника, особлива форма вентилятора у поєднанні з інверторним двигуном забезпечують високу продуктивність – швидке нагрівання та охолодження приміщення. Компанія також заявляє про відповідність новинки першому класу енергоефективності (CEL) та широкому робочому діапазоні температур для зовнішнього та внутрішнього блоку спліт-системи.

Ще однією особливістю Mijia Air Conditioner Giant Power Saving 2 стала функція самоочищення з високотемпературною сушкою, яка дозволяє позбавитися від забруднення та бактерій. Керувати роботою кондиціонера можна як за допомогою пульта дистанційного керування, так і через мобільний додаток Mijia. Там же користувач отримуватиме повідомлення про необхідність очищення фільтра.

Xiaomi Mijia Air Conditioner Giant Power Saving 2 доступний для замовлення на внутрішньому ринку Китаю за ціною $407.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.