Відео у TikTok будуть платними: скільки коштує

Популярний сервіс коротких відео представив новий спосіб монетизації оригінального контенту. Мова про платні ролики, які можуть бути довшими за звичайні відео на платформі, при цьому ціну перегляду їх творець буде встановлювати самостійно.

Нова функція Series дозволяє авторам складати колекції відеоматеріалів, а потім виставляти їх на продаж. У добірку можуть входити до 80 роликів тривалістю трохи більше 20 хвилин кожен. Ціну доступу до колекцій встановлюватимуть самі творці — вона може становити від $1 до $190. Поки що така можливість доступна лише для обраних авторів TikTok.

Спочатку автори контенту зможуть зберігати весь свій дохід за вирахуванням комісії майданчика, пізніше суму зборів буде переглянуто. Самі покупки будуть здійснюватися через програму TikTok, однак автори мають можливість використовувати веб-сайт Series для відстеження ефективності своєї кампанії.

Очікується, що нововведення дозволить TikTok утримати авторів на платформі за умов конкуренції з іншими сервісами. Раніше деякі контент-мейкери заявляли, що заробляють копійки, якщо тільки їхні ролики не стають вірусними.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.