Укртелеком надає українцям безкоштовний інтернет: як підключитися

Під час відключень світла багато українців скаржаться на те, що мобільний зв’язок зникає. В такі складні часи вкрай важливо завжди залишатись на зв’язку. Тому, Укртелеком запустив можливість, за якою абоненти можуть безкоштовно корстуватись інтернетом. Це точки з вільним Wi-Fi “UKRTELECOM_FREE”, які доступні вже в деяких областях України. Місця, де можна зловити сигнал на вулиці, будуть позначені спеціальними наліпками. Можливістю зможуть скористатись жителі Києва, Дніпра, Львова, Одеси та Харкова.

“Загалом встановлено близько 700 публічних Wi-Fi-зон. Назва мережі — UKRTELECOM_FREE. Місця вільного Wi-Fi позначені відповідними наліпками. Безоплатно скористатися інтернетом можна навіть за тимчасової відсутності електроживлення. В такому разі послуга буде доступна протягом 2−4 годин”, — повідомили в Укртелекомі.

Під час відключень світла послуга буде доступною протягом 2-4 годин. Нагадуємо, що в країні також працюють “пункти незламност”, а в деяких з них встановлені термінали Starlink. В разі необхідності ви можете зарядити там свої пристрої.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.