Штани із подушкою безпеки захистять мотоциклістів: ціна вражає

Французька компанія CX Air Dynamics та шведська Mo’Cycle розробили штани із вбудованою подушкою безпеки, призначені для мотоциклістів. Каскадер випробував їх на швидкості 65 км/год, врізавшись у бік автомобіля, і відбувся лише легким переляком.

Штани спрацьовують за допомогою тросів, що з’єднують їх із велосипедом або мотоциклом. Модель CX Easyriders від CX Air Dynamics має водостійке покриття із тканини Cordura. Їх легко надягати поверх офісного одягу. А у складному стані штани досить компактні, щоб їх можна було покласти у шолом. Штани мають гнучку, поглинаючу удари броню Poron XRD на колінах і стегнах, а подушки безпеки простягаються від стегон до нижньої частини гомілки із зазором посередині, щоб коліна могли згинатися.

Такі захисні штани пропонують купити за 641 долар.

Шведи із Mo’Cycle також пропонують аналогічний варіант, але у вигляді джинсів. Усередині них знаходиться пневмосистема, яка відстібається для прання. Подушки безпеки тут сягають лише коліна, але під ними є кишені з наколінниками, схваленими CE. В активованому стані вони починають нагадувати ноги чоловічка з реклами Michelin.

Такі джинси хоч і виглядають дивно, проте врятують ноги їздця від гіршого. Продають їх за ціною 445 доларів. До речі, раніше ми писали про рюкзак із вбудованою подушкою безпеки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.