Українські сім’ї з дітьми можуть отримати грошову допомогу в 3660 гривень від США

Під час воєнного положення більшість українців можуть розраховувати на допомогу від міжнародних та державних організацій. Так, наприклад, деякі категорії українських сімей зможуть отримати по 100$, а саме 3660 гривень від США. Мова йде про переселенців та громадян з дітьми, які мешкають на тимчасово окупованих територіях.

Отримати матеріальну виплату ви зможете за допомогою платформи Gate to Ukraine. Варто зазначити, що кошти надходять від донатів американців, а не з фондів чи будь-яких інших організацій. Допомогу зможуть отримати:

  • українці, які мешкають у зонах бойових дій;
  • громадяни на окупованих та деокупованих територіях;
  • сім’ї, в яких виховується хоча б одна дитина.

Надіслати заявку для отримання допомоги ви зможете за даним посиланням. Після цього ваша анкета буде перевірятись та розміщуватись на сайті. У відповідь на вашу анкету надходить виплата від благодійників, яка одразу зарахується на банківський рахунок або карту. У відповідь на допомогу представники платформи просять українців записати коротке відео зі словами подяки.

“Ми – платформа, яка дозволяє людям з усього світу допомагати українським сім’ям. Ми надаємо допомогу людям із зони активних бойових дій, а також деокупованих/окупованих територій, у яких є принаймні одна неповнолітня дитина”, – вказують на сайті.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.