У Viber з’явилася функція, яка зекономить пам’ять на смартфоні

Більшість користувачів вже не можуть уявити свого життя без різних месенджерів. Наприклад, популярним месенджером серед українців є Viber. Нещодавно розробники додатку повідомили, що користувачі зможуть скористатись оновленою функцію, яка збереже пам’ять на вашому смартфоні. Отже, послуга допоможе користувачам контролювати обсяг пам’яті, яка займає на пристрої. Адже вкрай необхідно періодично перевіряти кеш, аби не перевантажувати пристрій.

Тому, функція отримала назву «Керування пам’яттю», за допомогою якої можна дізнатись скільки місця Viber займає на пристрої, скільки вільного місця для зберігання файлів залишилося, і скільки займає медіа вміст кожного окремого чату та каналу. Перевага в тому, що ви зможете самостійно обирати файл, за рахунок якого ви хочете звільнити місце. Зверніть увагу, що обрані файли будуть видалені на телефоні та інших пристроях, але залишаться у співрозмовників.

Файли будуть залишатись лише в тому випадку, якщо ви вже завантажили їх на свій смартфон. Історія видалення текстових повідомлень у чатах під час видалення мультимедійних файлів залишається доступною.

Для того, щоб скористатись функцією необхідно:

  1. В меню перейти до «Додатково»;
  2. «Параметри»;
  3. «Пам’ять».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.