Стало відомо чи з’явиться в “Дії” сервіс для розсилки повісток

Багато громадян переймаються тим, що у державному порталі «Дія» розпочнуть відправляти повістки. Проте, голова Міністерства цифрової трансформації спростував дану інформацію. Федоров вказав, що найближчим часом дана послуга не планується. Крім того, розробники не працюють над такими документами як військовий квиток.

“Є ще багато проблем, які треба вирішити, і я вважаю, що цими проблемами потрібно займатися. Тому повісток у “Дія” не буде, а над іншими сервісами (для військових, – ред.) бувають різні обговорення, але нічого немає в роботі “, – додає Михайло Федоров.

Зазначається, що зараз увага зосереджена на розробці цифрового посвідчення ветерана та можливість онлайн сервісів для ветеранів. Також в міністерстві планують покращити військово-лікарські комісії (ВЛК).

“Це комісії, через які проходять ветерани, які отримали поранення на полі бою. І зараз там є нелюдська бюрократія, так не можна ставитись до ветеранів. Тому ми допомагаємо цифровизувати цей напрямок, запровадити медичні електронні системи у шпиталях”, – пояснив чиновник.

Також Михайло Федоров додав, що зараз триває активна праця над тим, аби у проєкті з ВВК протягом 6 місяців досягти гарних результатів. 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.