Українські сім’ї отримають по 1000 доларів від американського фонду: як отримати

У такі тяжкі часи українців підтримують безліч міжнародних та державних організацій. Нещоданво українці отримали змогу на виплату коштів від американської організації. Підприємцями було створено організацію для допомоги українським сім’ям з дітьми. Сайт організації “fastcоmpаny.com”. Така організація набула широкої популярності, тому до збору коштів до єднали багато капіталістів, бізнесменів та стартаперів. Вдалося зібрати мільйон доларів пожертвувань і цих грошей вистачить, щоб допомогти приблизно 5000 сімей.

В пріоритеті на отримання допомоги будуть багатодітні матері, адже за статистикою саме вони найбільше вимушені переїжджати за кордон. Проте, на матеріальну допомогу зможе розраховувати будь-яка родина, яка зазнала втрат внаслідок війни. Перевага в тому, що кошти можуть отримати сім’ї які перебувають як в Україні, так і за кордоном. Обов’язкова умова отримання допомоги, щоб свій профіль у соціальних мережах був відкритий, а також потрібно підписатися на сторінки організації в Facebook і Instagram.

Заповнити заявку на допомогу можна за посиланням.У ній є не лише питання про сім’ю, а також потрібно відправити сімейне фото та трохи написати, з якими проблемами зіткнулася сім’я. Гроші, якщо сім’я їх отримає за рішенням благодійної організації, зможе витратити на власний розсуд і не потрібно звітувати, на що саме.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.