У рейтингу найсильніших Android-смартфонів новий лідер

Розробники популярного бенчмарку AnTuTu опублікували оновлений рейтинг найпродуктивніших Android-смартфонів. За підсумками січня в ньому відбулися деякі перестановки, а також змінився лідер, який зумів обійти всіх конкурентів.

Станом на 31 січня 2023 року найпотужнішим Android-смартфоном в AnTuTu виявився OnePlus 11 у версії з 16 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 512 ГБ. Апарат оснащується новим флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, як і переважна кількість інших пристроїв цього рейтингу. Схоже, що ефективна система охолодження та оптимізація допомогла інженерам OnePlus краще розкрити потенціал цього чіпа.

 

Друге та третє місця з мінімальним відривом від лідера займають iQOO 11 Pro та vivo X90 Pro+. Як і в OnePlus 11, у них також використовується процесор Snapdragon 8 Gen 2, оперативна пам’ять LPDDR5X та накопичувач UFS 4.0. Як видно, результати справді дуже близькі.

З четвертого по десяте місця в рейтингу розташувалися Nubia Red Magic 8 Pro+, iQOO 11, Redmi K60 Pro, X90 Pro, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 і vivo X90. З усіх цих смартфонів тільки vivo X90 Pro та vivo X90 побудовані на базі MediaTek Dimensity 9200, а у решті встановлений Snapdragon 8 Gen 2. Цікаво, що різниця між першим і останнім місцем становить трохи більше 100 000 балів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.