Один з мобільних операторів вводить плату за користування Telegram

Vodafonе повідомити своїх абонентів про важливі зміни, які очікують українців вже з 10 лютого. Наприклад, зміниться вартість тарифу Vodafone Supernet Unlim. Тепер його ціна становитиме 360 грн на місяць замість 300 грн.

Для користувачів цього тарифу збільшиться обсяг інтернету на максимальній швидкості: з 50 до 60 ГБ. Вартість ГБ понад пакет у межах послуги “Додаткові гігабайти” залишиться без змін – 10 грн/1 ГБ.

У абонентів, в яких підключена послуга “Рік без абонплат”, вартість тарифу не зміниться до закінчення терміну дії оплати.

Звичайно, що таке рішення викликало в абонентів негативні емоції. Мобільний оператор пояснив своє рішення:

“Собівартість послуг зв’язку періодично зростає, і на це, на жаль, ми не можемо впливати. З усім тим ми завжди намагаємось зберігати вартість послуг оптимальною і вкладаємо кошти у розвиток мережі, щоб наші абоненти могли користуватись якісним зв’язком”, – відповів оператор.

Слід нагадати, що з 10 лютого цього року Vodafone прибере з послуги Online Pass додаток Telegram. Натомість, такі можливості отримають додатки Duolingo та Coursera. Тому, у користувачів будуть зніматись мегабайти з їх тарифних планів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.