Київстар порадував українців щедрим оновленням тарифів

Абоненти мобільного оператора «Київстар» можуть користуватись однією з найпопулярніших послуг «Роумінг як вдома» до кінця 2023 року. Новиною поділився Олександр Галушко, керівник департаменту додаткових послуг та операторських відносин компанії.

“Незабаром ми з іноземними операторами повертаємося до комерційних основ співпраці. Але після тривалих переговорів нам вдалося домовитися про такі умови, щоб мільйони клієнтів компанії Київстар залишалися з українським зв’язком. “Роумінг як удома” працюватиме і наступного (2023) року у 27 країнах Європи. Я вдячний партнерам, які довго допомагали українцям бути на зв’язку, і пішли нам назустріч зараз”, – повідомив Галушко.

Отже, клієнти можуть й надалі користуватись  безлімітними дзвінки на номери в мережі. Користувачі деяких тарифних планів зможуть здійснювати дзвінки на телефонні номери інших операторів як українських, так і країни перебування. Безкоштовними залишуться й вхідні дзвінки. Для користування інтернетом надаються додаткові пакети мегабайтів у роумінгу, але пропозиція залежить від підключеного вами тарифу.

«Роумінг як вдома» діє у Польщі, Словаччині, Румунії, Угорщині, Молдові, Німеччині, Італії, Литві, Чехії, Франції, Болгарії, Іспанії, Естонії, Латвії, Австрії, Нідерландах, Бельгії, Хорватії, Данії, Фінляндії, Греції, Ірландії, Словенії, Швеції, Португалії, Великобританії.

Водночас “Роумінг як удома” з 1 січня 2023 року перестав діяти в деяких застарілих тарифах компанії, тому абонентам радять підключити актуальний тариф, до пакету послуг якого входить роумінг.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.