Monobank запустився у Польщі: реєстрація через Дію

Співзасновник першого мобільного банку monobank Олег Гороховський повідомив, що вже незабаром у Польщі запрацює банк. Його  назвою буде stereo by mono. Проєкт розрахований на українців, що перебувають зараз на території Польщі.

“Два mono — це вже stereo. stereo by mono — назва нашого польського проєкту. За різними оцінками у Польщі перебуває близько 3 мільйонів українців. Ми розраховуємо насамперед на них, але, звичайно ж, будемо дуже раді й полякам. Нам не терпиться здивувати їх українським рівнем банківського сервісу”, – зазначив Гороховський .

Отже, українці, що перебувають за кордоном, а саме в Польщі, зможуть дистанційно зареєструватись за допомогою державного порталу «Дія». Перевага в тому, що українці матимуть цілодобову підтримку у месенджерах. Перекази між картами стануть зручнішими, а перекази в Україну стануть безкоштовними .

“Перекази з Польщі в Україну — це один із найбільших каналів надходження валюти в українську економіку. Ми хочемо дати українцям зручний і безкоштовний інструмент для переказів в Україну”, – повідомляє співзасновник банку.

Для того, аби зареєструватись вам знадобиться номер запису у польській системі реєстрації населення (PESEL).

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.