Київстар, lifecell та Vodafone показали дешеві тарифи: від 90 до 150 гривень

Багатьох абонентів цікавлять вигідні пропозиції від мобільних операторів, адже ціни зростають, а вигідних тарифів стає все менше. Мобільні оператори назвали найдешевші та вигідні тарифи для українців.

Київстар пропонуж вигідний тариф – Love UA Контракт. Підключити його можна лише за паспортом, а до тарифу входять 15 ГБ мобільного інтернету та 1200 хвилин на дзвінки на номери інших операторів та на міські. Крім того, 38 додатків не тарифікуються. Вартість тарифу складає 150 грн/місяць. Крім того, оператор презентував тариф “Любов до батьків” за акційною ціною у 125 грн/за місяць. Абоненти отримають  5 ГБ інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі та 50 хвилин на номери інших операторів та на міські. Без тарифікації ви можете користуватись більше 40 додатків. Підключити тариф можна у офіційних відділеннях оператора за наявності паспорта. Користуватись ним можуть люди віком понад 60 років, а також для людей з інвалідністю І-ІІІ групи.

Vodafone пропонує найбюджетнішим тарифом SuperNet Turbo за 125 грн/4 тижні. Абоненти отримають безлімітний інтернет та 800 хвилин на всі номери по Україні. Однак, цей тариф діє не в усіх областях України. Також є тариф Joice за 135 грн/місяць. До нього входить безліміт на популярні програми та соціальні мережі, а також 10 ГБ інтернету та 1000 хвилин на всі номери в Україні.

Lifecell пропонує кілька бюджетних тарифних пакетів. Наприклад, тариф Просто Лайф. До нього входять 8 ГБ інтернету та 300 хвилин на всі мобільні номери по Україні. Після закінчення – безліміт на номери всередині мережі. Вартість тарифу складає 90 грн/4 тижні – при перенесенні номера. Також є знижки для студентів та за тарифної підписки. Якщо номер зареєстрований, то вартість становить 110 грн/4 тижні. Стандартна ціна – 120 грн/4 тижні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.