EcoFlow сама популярна альтернатива генераторам

Портативні зарядні станції EcoFlow стали дуже популярними в Україні через постійне відключення електроенергії. По суті, цей пристрій виконує ту саму функцію, що і генератори. в той самий час вони мають багато явних переваг.

Які переваги EcoFlow?

По – перше, EcoFlow менший і легший за генератора і не видає шуму, що є дуже великим плюсом у використанні у квартирі. Потужність такого пристрою коливається від 220-Вт до 7200-Вт, залежить від моделі. Таким чином,  така станція може забезпечити безперервну роботу ваших пристроїв від декількох годин до декількох днів. Зарядна станція не забруднює навколишнє середовище, не створює шуму, як бензинові та дизельні генератори під час своєї роботи.  Станцію можна просто заряджати від мережі, тоді як генератор потребує постійної заправки паливом.

Скільки коштує EcoFlow?

Мінімальна ціна зарядної станції EcoFlow в Україні є 8000 грн, а найдорожчі обійдуться вам до 200 тис грн.

Які є правила використання EcoFlow?

при використанні зарядної станції EcoFlow необхідно дотримуватися певних правил:

Заряджати станцію потрібно тільки напряму до розетки, а не за допомогою подовжувача (йдеться про потужні станції EcoFlow лінійки DELTA). Подовжувач може не витримати такого навантаження і спалахнути;

Не залишайте станцію в кімнаті з температурою 0 С;

не підключати до станції прилади, які згідно з її характеристиками мають надто високу потужність;

Не можна держати  EcoFlow включеною в розетку під час відключення електроенергії. Через значну нестабільність напруги у момент відновлення електропостачання мікросхеми та інші елементи станції можуть перегоріти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.