AR-пристрій від L’Oreal, який може намалювати ідеальні брови

L’Oréal іде одною ногою з часом, коли йдеться про гаджети. Як і Дайсон, L’Oréal протягом останніх кількох років просуває технологію краси, анонсуючи такі чудові штуковини, як портативні УФ -датчики та датчики pH . Цей рік нічим не відрізняється. Для CES 2023 компанія анонсує два гаджети для макіяжу: Brow Magic, який використовує AR, щоб створити та намалювати ваші ідеальні брови, і HAPTA, доступний прототип аплікатора для губної помади.

Щоб скористатися пристроєм,  необхідно завантажити програму Brow Magic і просканувати своє обличчя. Звідти ви можете переглядати різні форми, товщину та ефекти за допомогою доповненої реальності. Brow Magic також рекомендує різні ефекти, схожі на мікроблейдинг і мікрошейдинг. Після вибору образа користувачі наносять праймер на брови перед тим, як провести принтером по брові, а потім наносять фінішне покриття. Чудово те, що, на відміну від напівперманентних татуювань, образи Brow Magic можна негайно змінити за допомогою засобу для зняття макіяжу.

Тим часом L’Oréal також представила HAPTA, розумний аплікатор для нанесення помади для людей з обмеженою рухливістю рук.Прототип HAPTA поєднує розумні жести та магнітне кріплення, що дозволяє обертати на 360 градусів і згинати на 180 градусів. Користувачі можуть зафіксувати пристрій на місці, коли вони визначать правильні налаштування, а також зберегти його для використання в майбутньому.

Очікується, що Brow Magic вийде в продаж у 2023 році, але про ціну поки нічого не повідомляється. Тим часом L’Oréal також планує пілотувати HAPTA під своїм брендом Lancôme цього року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.