LG офіційно передставила нові OLED-телевізори з підвищеною яскравістю

В рамках виставки CES 2023 компанія LG оновила лінійку OLED-телевізорів. Каталог бренду поповнили флагманські моделі серій Z3 і C3 з роздільною здатністю 8K і яскравістю, що значно зросла — як запевняє виробник, «буст» становить до 70% порівняно зі «звичайними» OLED-панелями. Крім того, були представлені ігрові моделі сімейства G3 та більш доступні B3.

Флагманська серія Z3 включає дві моделі (77 і 88 дюймів) з роздільною здатністю екрану 8K і підтримкою технології Brightness Booster Max (точне значення яскравості не розкривається). Вони оснащені процесором Alpha 9 Gen 6, який підтримує інтелектуальний апскейлінг картинки зі збільшенням різкості та відображення HDR-контенту. За якість звуку новинок відповідають вбудовані динаміки за допомогою віртуального 9.1.2-канального аудіо.

Крім того, до телевізорів можна підключити фірмові саундбари LG, поєднавши їх із вбудованою акустикою за допомогою технології WOW Orchestra. Інша особливість новинок – прошивка webOS 23 з підтримкою протоколу Matter для інтеграції до системи розумного будинку.

Моделі «ігрової» серії G3 доступні в кількох модифікаціях з діагоналлю екрана від 55 до 97 дюймів та адаптовані для настінного монтажу з мінімальним зазором. Детальні характеристики новинок поки невідомі – повідомляється лише про порти HDMI 2.1a. Лінійка B3 (55, 65 і 77 дюймів) зайняла в портфоліо бренду місце A-серії та пропонує «бюджетний» процесор a7 Gen 6. Телевізори цієї серії без підтримки технології Brightness Booster Max мають роздільну здатність екрану 4K та частоту оновлення 120 Гц.

Ціни та дата початку продажів новинок будуть оголошені виробником пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.