Розумна духовка Samsung отримала вбудовану веб-камеру для стримінгу

Сімейство побутової техніки Samsung поповнила незвичайна модель духової шафи під назвою Bespoke AI Oven. Крім звичних для свого класу смарт-функцій на кшталт автоматичного регулювання температури, прилад обзавівся камерою, що дозволяє транслювати процес приготування друзям, родичам або ширшій аудиторії.

Головна особливість новинки – вбудована веб-камера. Вона дозволить як поділитися фотографіями різних страв із передплатниками у соцмережах, так і провести пряму трансляцію процесу готування. Завдяки просунутому програмному забезпечення духовка здатна оптимізувати температурний графік відповідно до 80 різних рецептів і попереджати користувача про ризик підгоряння продуктів.

За рахунок інтеграції з сервісом Samsung Health новинка здатна складати рекомендації щодо правильного харчування відповідно до «медичних» показників власника. Крім того, новинка підтримує дистанційне керування зі смартфона та оснащується 7-дюймовим кольоровим дисплеєм на самому пристрої, що дозволяє контролювати процес приготування на око, не відкриваючи дверцята.

У продаж на ринку Північної Америки Samsung Bespoke AI Oven надійде пізніше цього року, ціна розумної духовки виробником поки не оголошена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.