Київстар, Vodafone та lifecell попереджають про стрибок цін на мобільний зв’язок

Абоненти помітили, що останнім часом вартість послуг їх мобільного оператора зростає. Адже у зв’язку з ракетними обстрілами в багатьох абонентів зникає і мобільний зв’язок. Тому, мобільні оператори Київстар, lifecell і Vodafone, можуть підвищити ціни на свої послуги.

Наприклад, lifecell та Vodafone встигли підняти ціни на свої послуги. Київстар планує це зробити вже з наступного року. У мобільного оператора постраждав ринок телекому, через що знизилася абонентська база. Скоріше за все, оператор буде змушений переглянути умови деяких тарифів. Цього місяці оператор змінив умови архівних тарифних планів, які залишались без змін 2 роки. Натомість абоненти отримають більше послуг.

lifecell поки не планує підвищувати тарифи. Але поки не відомо скільки це може тривати. З підвищенням курсу валют зростає вартість обладнання та техніки для ремонту. Влітку подорожчали деякі тарифи – “Смарт Лайф 2020” зі 150 став коштувати 180 грн.

Vodafone теж поки не баритися з відповідю стосовно нової вартості тарифів. Але кілька місяців тому оператор уже підвищував вартість деяких тарифів. Зокрема, SuperNet Start коштував 125 грн., а тепер уже потрібно заплатити 145 грн. Joice зі 120 грн підвищився до 135 грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.