Посилки «Нової пошти» тепер можна отримати в магазинах

Нова Пошта робить все для покращення свого сервісу.Один з кращих поштових операторів нашої країни поповнив список місць, де можна отримати посилку. Завдячуючи партнерству Нової Пошти з технічним рітейлером Moyo – тепер посилки можна забрати в торгових точках цієї мережі.

Наразі Нова Пошта успішно активувала механізм доставки посилок у 12 магазинах Moyo. Всі вони знаходяться в Києві.Новий пункт видачі повністю обладнаний для обслуговування клієнтів «Нової Пошти».

Поштовий оператор попереджає, що не всі посилки можна забрати в магазинах Moyo. Лише посилки, які відповідають певним вимогам, будуть видавати в магазинах, а саме:

  • вага не більше 10 кг;
  • не більше 5000 грн.;
  • передоплата.

Також слід підмітити, що українці можуть отримати свої посилки у магазині навіть у разі відключення електроенергії. Тому що всі торгові точки Moyo мають резервне живлення. У сучасних реаліях сервіс такого рівня – є значною перевагою.

Нова Пошта не хоче на цьому зупинятися і має плани розгорнути доставку посилок у всі магазини Moyo. Нагадуємо, що компанія Moyo – це сучасні магазини цифрової та IT-техніки. На сьогодні мережа має 56 торгових точок у 29 містах України, де представлений широкий асортимент споживчої електроніки та побутової техніки. Moyo також має власний інтернет-магазин, де ви можете замовити товари з доставкою додому.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.