Названо причини затримки грошових виплат: в чому причина

Багато переселенців країни помітили затримки у виплаті матеріальної допомоги від держави. Загалом було виплачено понад 42 млрд грн для внутрішньо переміщених осіб, але деяким громадянам затримують виплати. Уряд назвав основні причини затримок.

До кінця року заплановано виплатити кошти всім переселенцям. Інформацією поділилась міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук. Вона зазначила, що кошти виплачують тричі на місяць – 3-го, 12-го чи 23-го числа. Якщо ж виникають проблеми технічного характеру, то кошти можуть зараховуватись на іншу заплановану дату. Складнощі також пов’язані з першим етапом виплат, що відбувався весною.

Українцям радять при затримці виплат звертатись до Центру надання адміністративних послуг або підрозділу соцзахисту із запитом про статус виплат. Ви також можете звертатися до Мінсоцполітики, якщо кошти вам не нарахувались. Довідки надають за телефонами: (044) 289-70-60, (044) 289-86-22, 1539 або електронною поштою zvernennya@mlsp.gov.ua. У Мінреінтеграції працює гаряча лінія за номером: 0 800 750 107.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.