Huawei офіційно представела смарт-годинник із вбудованими навушниками

Асортимент Huawei поповнив дуже незвичайний пристрій – розумний годинник Watch Buds, корпус якого заодно виконує роль чохла для TWS-гарнітури. Таке «сусідство» не позначилося на функціональності кожного з гаджетів: годинник може похвалитися широким набором функцій, а навушники — непоганою автономністю.

Гаджет оснащений круглим сенсорним AMOLED-дисплеєм діагоналлю 1,43 дюйми з роздільною здатністю 466×466 пікселів (326 ppi). Корпус годинника, виконаний з нержавіючої сталі, приховує в собі зарядний кейс для бездротової гарнітури. За заявою виробника ресурс шарніру становить не менше 100 000 циклів відкриття.


Кожен навушник важить всього 4 грами, має циліндричну форму і кріпиться до верхньої кришки корпусу годинника на магніти. Незважаючи на невелику вагу та розмір, аксесуар, як стверджує вендор, має широкий частотний діапазон (20 Гц – 20 кГц) та функцію шумоподавлення для телефонних розмов.

 

Сам смарт-годинник підтримує всі стандартні для свого класу функції моніторингу здоров’я і більше 80 спортивних режимів. Як прошивка була обрана HarmonyOS 3, завдяки чому користувач може керувати за допомогою аксесуара іншими розумними пристроями у складі домашньої екосистеми.


Заявлена автономність HUAWEI Watch Buds, оснащених акумулятором ємністю 410 мАг, становить три дні. Кожен із навушників обладнаний батареєю на 30 мАг: у режимі відтворення музики вони можуть пропрацювати до 4 годин, а при розмові по телефону із включеним шумодавом – до 2,5 год.

Гібридні смарт-годинники HUAWEI Watch Buds вже доступні для замовлення в Китаї за ціною $429, про дозвіл міжнародної версії пристрою виробник поки не оголошував.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.