Xiaomi випустить кілька компактних комп’ютерів

Xiaomi вже закріпилася на ринку ноутбуків, а тепер настав час настільних комп’ютерів. Новинку мали презентувати 1 грудня разом із флагманськими смартфонами 13-ї серії, але захід перенесли. Тепер зображення китайського аналога Apple Mac mini з’явилися у мережі.

Подробиць про новинки поки що мало. Відомо, що Xiaomi планує показати щонайменше дві різні моделі, одна з яких візуально нагадує Mac mini. Він має мініатюрний корпус чорного кольору з отворами для охолодження з боків, а спереду видно пару роз’ємів USB Type-A, 3,5-мм аудіопорт і кнопка включення. Ймовірно, на звороті є ще порти.

Інша модель виглядає більш брутально і, судячи з усього, буде трохи більшою. Візуально корпус виконаний із металу, але це може бути і пластик. Цікаво, що комп’ютер ніде не видно роз’ємів, але вони можуть розташовуватися на одній зі сторін, не показаних на фото.

Відомо, що один із комп’ютерів оснащується процесором Ryzen 7 6800U з вбудованою графікою Radeon 680M, 16 ГБ оперативної пам’яті та SSD-накопичувачем об’ємом 512 ГБ. Цей ПК коштуватиме приблизно 570 доларів.

Імовірно, про всі подробиці ми дізнаємося 8 грудня, коли Xiaomi проведе повноцінну презентацію. Крім комп’ютерів, там покажуть нові флагманські смартфони 13-ї серії, навушники, смарт-годинник та інші гаджети.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.