Бюджетний холодильник Xiaomi на 520 літрів поступив у продаж

На китайський ринок вийшла чергова новинка Xiaomi під назвою Mijia Cross Side Door Refrigerator 520L. Ключовою особливістю холодильника, як і випливає з його назви, став значний внутрішній обсяг, розділений між двома місткими відсіками. Це найдешевший холодильник в своєму класі.

Внутрішня конструкція новинки включає кілька полиць для зберігання продуктів, а також два висувні ящики для фруктів та овочів, температура в яких дозволяє їм довше зберігати свою свіжість. Морозильна камера здатна заморозити 6 кілограм продуктів за 12 годин. Внутрішні стінки холодильника отримали антибактеріальне покриття, що перешкоджає розвитку мікроорганізмів.

Керувати налаштуваннями чотиридверного холодильника можна як вручну, так і за допомогою мобільного додатка. Наприклад, користувач зможе налаштувати необхідну температуру в обох відсіках, або активувати потрібний режим – наприклад, суперзаморозку.

Xiaomi Mijia Cross Side Door Refrigerator 520L вже з’явився у продажу в Китаї за ціною 2792 юанів приблизно 12200 гривень без урахування знижки для перших покупців. Інформації про вихід пристрою на світовий ринок поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.