Київстар закрив частину послуг, а дзвінки та інтернет подорожчали

Мобільний оператор «Київстар» повідомив абонентів про важливі зміни, про які повинні знати кожен клієнт. Від сьогодні ви більше не зможете підключити послуги лінійки «Смарт-Гроші». А саме: переказ коштів з мобільного рахунку на картковий рахунок, на мобільний рахунок іншого оператора, оплата з мобільного рахунку комунальних платежів, транспорту та інші сервіси.

Зараз оператор хоче спрямувати свою роботу на відновлення зруйнованої внаслідок повномасштабної війни інфраструктури, розвиток 4G, розгортання та модернізацію мережі провідного інтернету, платформу онлайн-телебачення, а головне, забезпечити абонентів стабільним зв’язком.

З початку року оператор інвестував близько  3 500 000 000 грн у телеком інфраструктуру. Це стосується відновлення базових станцій на деокупованих територіях. За цей час було побудовано 430 нових станцій по всій Україні та закупили потужніші генератори та акумулятори.

Проте, починаючи з цього місяця абоненти контрактних тарифів (фізичні особи) зможуть отримати додаткові Суперсили. Для таких клієнтів буде діяти й нова вартість послуг. Йдеться про тарифні плани Київстар 4G, Smart, Безлім та деякі інші тарифи, абоненти яких обов’язково отримають SMS-повідомлення з деталями не пізніше ніж за 7 днів до змін.

Також з 1 грудня в абонентів з тарифом підписки Київстар Домашній 4G діятиме нова вартість послуг на місяць. Крім того, контрактні абоненти, у яких підключена послуга “SIM для пристроїв”, зможуть користуватися нею за 1 грн/день.

З 7 грудня частина абонентів передплати отримає додаткові послуги у своєму тарифі: додаткові 100 хвилин для дзвінків на інші мережі та/або 5 Гб мобільного інтернету, а також діятиме нова вартість послуг. У середньому абоненти отримають у два рази більше хвилин або гігабайт у тарифних планах Безлім Соцмережі, Спілкування без кордонів, Київстар Комфорт 2018 та деяких інших тарифах, абоненти яких обов’язково отримають SMS-повідомлення з деталями не пізніше ніж за 7 днів до змін.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.