Xiaomi офіційно представила свій найдешевший розумний замок Smart Door Lock E10

Компанія представила найдоступнішу модель дверного замку зі смарт-функціями у рамках фірмової серії. Крім ціни, новинка може похвалитися вісьмома способами відкриття дверей, наявністю дзвінка та датчика відбитків пальців, а також автономністю до 12 місяців.

Xiaomi заявляє, що новинка не поступається в міцності традиційним рішенням, маючи при цьому ряд переваг. Наприклад, відкрити двері можна навіть без ключа, використовуючи датчик відбитків пальців, вбудований у ручку дверей. Він спрацьовує за 0,5 секунди та розблоковує двері з першої спроби у 99% випадків.

Альтернативою ключу також може стати NFC-мітка, смартфон, розумний годинник або фітнес-браслет Xiaomi. Доступно відкриття дверей і паролем — постійному, циклічному чи одноразовому. Є й функція дзвінка – при торканні замку зовні квартири власник пристрою почує звуковий сигнал та отримає повідомлення на телефон.

Завдяки інтеграції із системою розумного будинку Xiaomi можна призначати різні дії на відкриття або закриття дверей. Наприклад, після її замикання у квартирі вимкнеться світло або активується робот-пилосос. Xiaomi Smart Door Lock E10 працює від чотирьох батарейок типу AAA. За заявою вендора, міняти їх доведеться приблизно раз на 12 місяців. У разі потреби подати живлення на замок можна через вбудований у його корпус роз’єм USB Type-C.

Розумний замок Xiaomi Smart Door Lock E10 вже доступний для замовлення в Китаї за ціною $111, старт продажів новинки намічений на 7 грудня 2022 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.