Українці оподатковуватимуть всі криптовалюти

Український уряд знайшов досі невикористане джерело позабюджетних надходжень. Іде мова про накопичення українцями запасами у криптовалюті, з котрих влада хоче збирати податки. Оподаткування біткоїна тільки зміцнить державну казну, це буде ще одне джерело доходу для нашого уряду.

Про це оголосив міністр Мінцифри у своєму інтерв’ю. Щоб держава отримувала додаткові гроші від віртуальних активів своїх громадян, тепер монети які ви накопичували, їх буде необхідно легалізувати. Це є важливий крок з точки зору економічних інтересів і ще для зміцнення довіри інших країн, які уже легалізували віртуальні активи.

Україна вже зробила великі кроки в цьому напрямку. Ним став закон “про віртуальні активи”який стане основою для легалізації біткоїна, або інших монет якими володіють наші громадяни.Ще потрібно прийняти закон який би регулював оподаткування віртуальних активів і дозволив казні отримувати з них прибуток .

До слова, українці є одними з найактивнішими користувачами криптовалют у світі. Тому в цій сфері Україна має доволі хороший потенціал для розвитку додаткових податкових надходжень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.