ПриватБанк змінив умови видачі готівки через відключення електроенергії

ПриватБанк звернувся з важливою новиною до своїх клієнтів: у зв’язку з блекаутом було введено нові правила на видачі готівки банкоматами. Громадяни під час відсутності світла почали масово знімати готівку, але всі банкомати функціонують.

Парадокс в тому, що маленьких містах не так багато банкоматів, які до того ж нормально функціонують. Але клієнти Приватбанку зможуть зняти готівку в будь-якому іншому банкоматі іншого банку. ПриватБанк також збільшив ліміт на зняття готівки для клієнтів інших банків. Якщо ви пригадуєте, то раніше цей ліміт становив 10 тис. грн. Тепер клієнти іншого банку зможуть зараз зняти до 20.000₴, а повторну транзакцію здійснити за 3 години.

Це дозволить клієнтам усіх українських банків мати однаковий доступ до банкоматів та рівні можливості для зняття готівки. Причому скористатися цією можливістю буде набагато простіше, ніж отриманням грошей у “рідному” банкоматі. Адже у ПриватБанку, незважаючи на війну, залишається найбільш розгалужена система банкоматів. Їх налічується зараз понад 5000.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.